Despre noi

E vorba despre siguranta ta!
Securitatea muncii este mai mult decat un factor determinant al functionalitatii unei afaceri –noi stim ca ea protejeaza, inainte de toate, sanatatea si viata angajatilor!

despre noi

LIDI’S COMPANY are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de echipamente de lucru si de protectie.Experienta indelungata a conducerii si calificarea in domeniu a echipei se completeaza foarte bine cu dinamismul firesc al companiei. Entuziasmul si profesionalismul ne indeamna sa cautam cel mai potrivit mod de a raspunde cerintelor specifice ale clientilor, respectiv de a face fata oricarei provocari in domeniul echipamentelor de protectie.

Pe langa produsele provenite din atelierul propriu, in magazinul de prezentare LIDIS este prezentata si comercializata o gama foarte variata de echipamente de protectie pentru toate domeniile de activitate.

Gama noastra de echipamente de protectie combina siguranta cu confortul si raportul optim pret-calitate. Folosim cele mai calitative materiale, care indeplinesc standardele cerute si ofera protectie in conditii diverse de lucru. Foarte important pentru noi este sa adaptam produsele noastre la cerintele dumneavoastra, de aceea putem afirma cu convingere ca orice colaborare cu LIDIS va va multumi.

 

Deservirea clientului intr-un mod cat mai satisfacator este obiectivul principal al companiei noastre. Suntem in masura sa oferim si consultanta in alegerea corecta a produselor. De asemenea dorim sa ajutam clientii nostri in demersul lor de a salva vieti si de a crea un mediu de lucru cat mai sigur si mai sanatos angajatilor.

VEZI PRODUSELE NOASTRE

48b5f2_d5e16796f28148a2a720dfa7c028ef4e