parallax background

Deviza echipei noastre este: SIGURANTA SI CONFORT!

Atelierul nostru de croitorie a fost infiintat cu scopul de a acoperi cerintele tuturor clientilor nostri. Calitatea produselor noastre este asigurata prin utilizarea materialelor de buna calitate care indeplinesc standardele cerute si ofera protectie in conditii diverse. De asemenea, avem personal calificat in domeniul croitoriei si detinem utilaje industriale performante.

 

Producem atat modele standard cat si modele alese de clienti intr-o gama larga de tesaturi si culori. La cerere, toate echipamentele si uniformele pot fi personalizate prin inscriptionare serigrafica, broderie sau transfer termic.

 

Echipa Lidis stie ca imbracamintea de lucru trebuie sa satisfaca cerintele cele mai variate, de aceea scopul nostru este de a realiza echipamente rezistente si functionale pentru ziua de lucru si, in acelasi timp, cu o croiala moderna si confortabila.

 

Aveti nevoie de echipament facut la comanda sau personalizat, care sa mentina siguranta si totodata un confort sporit si un aspect profesional?
Echipa noastra va poate ajuta!